Tryggt med bryggt

Cappuccino, Cortado, Americano och Macchiato. Idag finns det otaliga varianter av kaffedrycker att välja mellan. Men ibland kan det vara skönt för gästerna att slippa valmöjligheterna. Att helt enkelt servera ett tryggt bryggkaffe – av bästa sort.

Nu lanserar Menigo sitt nya varumärke Citavo. Mellan- och mörkrostat bryggkaffe av god kvalitet, tillverkat på 100 % Arabicabönor från utvalda regioner runt om i världen. Under Citavo hittar du ett brett utbud av kaffe med olika malningsgrad och rostning.  

Ett kaffe för den svenska marknaden

Kaffet är en del av den dagliga rutinen för många svenskar. I Norden har vi en tendens att uppskatta ljusare rostningar och en renare, mer balanserad smakprofil. Jämför vi med andra delar av Europa är starkare och mer intensiva kaffesorter populära. 

I Citavos sortiment kan du välja mellan större förpackningar och mindre doseringspåsar som hjälper dig att få korrekt mängd kaffe och en jämn, god smak.

Hållbart i koppen

Genom att välja certifierat kaffe kan du vara säker på att ditt köp stödjer hållbara och etiska produktionsmetoder samt bidrar till social och miljömässig rättvisa i kaffeproduktionen. Citavo finns naturligtvis som Fairtrade- eller Rainforest Alliance-certifierat samt som EU-ekologiskt eller KRAV-märkt.

Vår hemliga ingrediens är kvalitet

Kaffet från Citavo är kvalitets- och livsmedelssäkrat enligt Syscos riktlinjer. Menigo granskar produktens innehåll samt gör revisioner både skriftligt och på plats i fabrik. Dessutom genomförs regelbundna återbesök hos leverantören. En kontroll som görs genom hela kedjan – från utveckling till färdig produkt, för att du som kund ska få en trygg och kvalitativ upplevelse varje gång.

Kaffe

Kaffe Mellanrost Brygg EKO RA

Citavo Classic

Kaffe

Art.nr: 900451

GTIN: 07330671018923

Kaffe

Kaffe Mellanrost Brygg EKO FT

Citavo Classic

Kaffe

Art.nr: 125879

GTIN: 07301002413465

Ett mellanrostat ekologiskt bryggkaffe med rund nötig ton och lätt syrlighet. Kaffet är tillverkat på 100% Arabicabönor. Citavo är ett av Menigos egna varumärken. Här hittar du varma drycker av god kvalitet från utvalda regioner i världen.

Kaffe

Mellanrost EKO RA Brygg

Citavo Classic

Kaffe

Art.nr:

GTIN: 07301002419016

Ett mellanrostat och ekologiskt bryggkaffe med rund nötig ton, smak av bergamott och lätt syrlighet. Kaffet är tillverkat på 100% Arabicabönor. Citavo är ett av Menigos egna varumärken. Här hittar du varma drycker av god kvalitet från utvalda regioner i världen.

Kaffe

Kaffe Mörkrost Brygg EKO FT

Citavo Classic

Kaffe

Art.nr: 125882

GTIN: 07301002413496

Ett mörkrostat ekologiskt bryggkaffe med fyllig arom och balanserad syra. Kaffet är tillverkat på 100% Arabicabönor. Citavo är ett av Menigos egna varumärken. Här hittar du varma drycker av god kvalitet från utvalda regioner i världen

Kaffe HB mörkrost EKO

Kaffe HB mö FT EKO

Brakes

Kaffe HB mörkrost EKO

Art.nr: 900575

GTIN: 07301002401882

Smakrikt, gott och fylligt kaffe för dig som vill mala själv.

Om Menigo Foodservice AB

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök - vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern. Menigo ägs av världens ledande foodserviceaktör, Sysco, vilket ger oss tillgång till gedigen erfarenhet och kunskap inom foodservice.

Kontakt

Menigo Foodservice AB
Arenavägen 61, Box 10013
121 26 Stockholm
Tel: 08-722 10 00